ЧЕЗ Разпределение България АД преустановява планираните прекъсвания на електрозахранването в периода

...
ЧЕЗ Разпределение България АД преустановява планираните прекъсвания на електрозахранването в периода
Коментари Харесай

150 екипа на ЧЕЗ дежурят в Западна България за Коледа и Нова година

" ЧЕЗ Разпределение България " АД прекратява плануваните спирания на електрозахранването  в интервала от 8 часа на 20 декември до 8 часа на 7 януари 2018 година с цел да обезпечи спокойствието и комфорта на клиентите по време на идните коледни и новогодишни празници.

На Коледа и Нова година за сигурността на електрозахранването в Западна България ще се грижат 150 спешни екипа. В случай на изключителни условия и тежки метеорологични условия компанията може да активизира общо 400 екипа. Те са снабдени с всички нужни материали и съоръжение, както и с уместно защитно работно облекло за работа при тежки зимни условия.

На разположение е съвременна профилирана техника в това число 300 проходими спешни автомобила, 125 броя профилирана техника - кранове, багери и други, 12 броя АТВ машини с спомагателни вериги за сняг, 12 моторни шейни, 50 автовишки, 10 автокрана, 10 багера и неповторима високопроходима верижна машина за всевъзможни терени и сезони.

Създадена е организация при нужда да се наема профилирана техника и от външни компании.  През идните празнични дни служителите на ЧЕЗ Разпределение ще регистрират електромерите по прелиминарен график, тъй че да бъде обезпечено спазването на законоустановения 31-дневен интервал на отчитане.

Тези, които няма да могат да обезпечат достъп до средствата да комерсиално премерване, имат опция сами да заявяват показанията им на денонощната телефонна линия 0700 10 010 или на имейл [email protected].
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР